Sleepiness...

Gillar dagen!

hahahaha, eller nåt :D Fick tillbaka två prov, NK och miljö=>MVG på båda solklart!! Skryter ja vet men får de!

Superawesome väder - det är vååååår!!

Frasses med syrrorna och papa^^

spårad miljölektion...? XD Hahhahahaha, vi ska nämligen testa odla krasse och dekorationsgräs...Meeeeeen. Vi ska vattna dom med olika sorters nyttigt vatten så att säga och se vilka som växter bäst. :)

Som exempel...vilket pH bör vatten ha? well...vi kommer vattna en planta med vatten=pH 1

Gödningsmedel e starka grejer - den rekommenderade dosen är 15 mml till 7.5 liter vatten....alltså 0.08 mml 40 mml vatten....Vi skiter i vattnet på en planta och vattnar den med endast 40 mml gödningsmedel och extra tillsats av några gödningskulor..som man brukar he på gräsmattan. öh? XD

Och...."Egen blandning"...den SPÅRADE. HCL+NaCl+NPK+diskmedel+CuSO4....tillsätter vatten--->det började fräsa och pysa samt lukta fan. Och blandningen blev mjölkvit.

Klart alla grupper även har den rekommenderade dosen till en växt och så. men....Klart att den växt som får den egna blandningen kommer fräsa upp! Precis som dekorationsgräset som kommer växa (*host*) upp av supergödningstillsatsen kommer  Blomma ut bäst av alla...Eller hur var det nu igen? Och inte att förglömma...Klart växten som kommer få H2O med pH 1 lär vara glad och inte alls sura.. xD Hahhaha okej ska inte leka keminörd längre... (A)

Ska typ sova. Eller kolla på psykologiläxan. eller sova!

(samma inlägg finns på bdb) KRAM


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0