JAA! Fineally(ett felstavat ord)

En dator!!
Snacka om att man har abstinens XD Har typ inte bloggat på....evigheter o_O
*många svordomar om att datorn hemma inte funkar..*
Ajaa, sitter just nu i bibblan på skolan med Jennie :) As you can see... så spenderar vi hålet vid datorn ;)
Men nu stack hon...Skulle tydligen träffa någon. Undra vem? :)
Eller så inte XD Haha tänker mer på en bok ja håller på läsa, och  på en annan ´bok som ja ska börja läsa snart. Den handlar om en av dom svåraste mattegåtorna i historien..enligt boken då :)
Lånade den just^^

Det e typ skönt att få blogga igen :) Har verkligen abstinens och man missar så mke när man inte har nån dator. GAH!! Snacka om att man känner sig typ...efter XD

Det har hunnit hända ganska mke sen ja sist skrev nånting. Jag har sett rääätt så mke på tv XD Filmen Narnia - Prins Caspian, den va riktigt bra :) Den lite mer annorlunda Blood Diamond och helyllefilmen American Dreamz, som gör narr av USA´s american idol och en massa andra grejer XD Nemen vet inte riktigt hur ja ska beskriva filmen :)Plus en massa weirda tvprogram XD Hahaha, Till exempel, så somnade ja fullt påklädd typ nästan sittandes i min säng med full volym på tvn i måndas. Vaknade typ kvart över fem på morron av att Fresh Prince in Bel air började....Höhöhehehhihahahaha XD Det var verkligen hundra år sedan man såg de programmet. men nu vet du de, kvart över fem iaf på måndamornar så börjar fresh prince in bel air på femman tror ja de var ;)
Sen måste ja ju snacka om ja o Viktors fina skåpmeddelanden...Allting började med att ja Skrev "Hejj Viktor" på hans skåp. Sen skrev "Hej hanna" och gjorde ett grammatiskt fel...Namn stavas alltid med stor bokstav. Vilket ja pååpekade med ett nytt meddelande på hans skåp. och så har det fortsatt hahahahahaha XD

Jag har en liten idé till vad ja kan ge Elmer i present...Han fyller nämligen år nu på sönda :) min lilla sötnos XD Som är mke längre än mig ;)
Hehe, fick den igår när ja gick på stan med mamma^^ men tänker inte skriva det här...;) Puss på dig, vet att du kommer att läsa det här ;)

I lördags bakade man pepparkakor med syskonen...Det va råskojj o riktigt mysigt...^^ Men som alltid så lyckas nånting gå fel...HEEEJ brända pepparkakor XD hahaha dom belv inte så brända. Dom där yngre gillade då dem. :)
Men ska ta o flytta på mig nu. Pallar inte sitta kvar här i Bibblan XD

 PÜSS så länge ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0